Andrea Nenadić

  • Kategorija: Savetnici

IMG-20171112-WA0001  Andrea Nenadić, Geštalt terapeut pod supervizijom

Psihoterapiju sam zavolela dok sam bila u ulozi klijenta i bavila se svojim ličnim rastom i razvojem. Lično iskustvo bivanja na terapiji mi je otkrilo koliko je veliki prostor za istraživanjem nas samih, kao i nesvesnih, rano usvojenih obrazaca ponašanja koji nam oblikuju svakodnevni kontakt sa okruženjem.

Ono što geštalt psihoterapija nudi jeste svesnost. Svesnost zašto se ponašamo na određeni način, kako komuniciramo sa sredinom, kako smo došli na mesto na kom smo trenutno. Onda kada smo svesni tada možemo da odlučujemo i to je momenat u kome je izbor na nama, bez potisnutih, ponavljajućih, usvojenih oblika ponašanja. Geštalt terapija se fokusira na iskustvo ovde i sada, i odnos između terapeuta i klijenta, jer ono što se događa sada i ovde između terapeuta i klijenta prezentuje klijentovo ponašanje i odnose onakvi kakvi jesu u realnom okruženju. Glavni instrument terapije jeste sam terapeut, koji kroz svoju prisutnost i otvorenost gradi odnos sa klijentom koji je podržavajući i obuhvatajući. Ko-kreacija ovog odnosa dovodi do rasta kako klijenta, tako i terapeuta.

Kroz psihoterapijski rad želim da podržim klijente da bolje upoznaju sebe, da se povežu sa sobom i budu autentični. Radujem se budućim klijentima sa svim različitostima koje donose. 

Osim putem Skype, email-a, postoji mogućnost terapije privatno. Možete me kontaktirati na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.