Marijana Veličković

  • Kategorija: Savetnici

 

marivelickovic Edukant na završnoj godini Geštalt psihoterapijskog pravca - pod supervizijom Studio za edukaciju Beograd (EAPTI- SEB)

Kroz svoj lični rad uverila sam se u značaj i vrednost psihoterapijske podrške. Inspirisana radom sa svojim terapeutom postala sam “zaljubljena” u Geštalt psihoterapijski pravac tako da sam 2017. upisala edukaciju tokom koje je ta “zaljubljenost” prerasla u ljubav.

Razumevanje, integraciju predhodnih iskustava, veća svesnost o procesima u nama samima i u okruženju su vrednosti koje sam dobila kroz edukaciju i njih želim da delim sa svojim klijentima kroz podršku njihovom razvoju.

Verujem da svako poseduje potencijal da se razvija u skladu sa svojim potrebama. Ukoliko sredinski faktori nisu podržavajući, terapijski odnos možemo koristiti za jačanje sopstvenih kapaciteta za samopodršku uz terapeuta. Posebnu pažnju poklanjam kreiranju sigurnog mesta i odnosa poverenja sa klijentom.

Kako nastajemo kroz kontakt, rastemo i razvijamo se u odnosu sa sredinom, dogadja se da su isti nekada bili, teški, nepodržavajući..., to može biti mesto naših susreta, sa ciljem sticanja novih uvida kroz istraživanje, re-kreiranje novog iskustva u ovde i sada sa terapeutom.

Radujem se susretima

Možete me kontaktirati putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i na telefon +381641168905