Milica Ćirić

  • Kategorija: Sample Data-Articles

 

milica ciric

Završila sam osnovne studije psihologije 2018. godine. Nakon završetka studija obavila sam stručno usavršavanje na Vojno medicinskoj akademiji (VMA), na odeljenju za Psihijatriju. Od početka Covid pandemije pružala sam psihološku pomoć u saradnji sa Crvenim krstom Srbije.

Trenutno sam na završnoj godini iz Racionalno emotivno bihevioralne terapije (REBT). Osnovne postavke ovog modaliteta su da nas ne uznemiravaju događaji sami po sebi, već naše viđenje i uverenja koja imamo o njima. Zbog toga je glavni zadatak terapeuta da podstakne klijenta ka promeni uverenja. Deliti sa drugima svoje probleme nije lako zbog toga težim da sa klijentom ostvarim kvalitetan terapijski odnos koji će mu pomoći u rešavanju problema. REBT se primenjuje veoma uspešno na različite kliničke i nekliničke probleme. Pored REBT-a u terapijskom radu trudim se da integrišem sva dosadašnja stečena znanja i prilagodim ih potrebama klijenata. Kroz volonterski rad želim da pružim mogućnost svim studentima, koji imaju potrebu, da se obrate za savet i pomoć. Pored volonterskog rada, psihoterapijske seanse držim i privatno.

Možete me kontaktirati putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.