Marija Mirkailo

  • Kategorija: Savetnici

Marija Mirkailo slika 1 Psiholog i REBT terapeut pod supervizijom

Diplomirala sam psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu, na odseku kliničke psihologije. Psihoterapiju vidim kao priliku za rešavanje problema i prevazilaženje raznih životnih prepreka i poteškoća, ali takođe i kao šansu za rast i razvoj. Istinski verujem u ono na čemu se zasniva REBT pravac - promenom sopstvene perspektive možemo da promenimo i svoja osećanja, ponašanje i misli. Kada sagledam svet na taj način, shvatam da je na nama samima velika odgovornost ali i snaga, jer upravo to što nam je potrebno da prevaziđemo poteškoće, potiče od nas samih.

Životne poteškoće, nažalost, nikoga ne mogu da zaobiđu. Baš iz tog razloga će svako u određenom momentu u životu imati koristi od psihoterapije, a “pohađajući” REBT klijent će imati priliku i da nauči kako da sam, oslanjajući se na sopstvene veštine i sposobnosti, živi što srećniji i ispunjeniji život. U svom radu najviše težim ka ostvarivanju dobrog terapijskog odnosa koji je prožet empatijom i prihvatanjem, pružajući novu perspektivu i sagledavajući klijentove probleme iz drugog ugla. Uz praktikovanje različitih terapijskih tehnika, klijent vremenom uči kako da postane sam svoj terapeut i uspešno se suočava sa izazovima.

Možete da me kontaktirate putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.