Olga Bradić

  • Kategorija: Savetnici

 

Olga Bradić - slika Master psiholog, psihoterapeut pod supervizijom – završni nivo edukacije iz REBT-a (pridruženi trening centar Albert Ellis Instituta, Beograd)

Završila sam psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu i kao sledeći korak u svom usavršavanju odabrala sam REBT edukaciju. Trenutno sam terapeut pod supervizijom.

Benefite razgovora sa terapeutom osetila sam i na svojoj koži. U svojoj borbi sa anksioznošću REBT mi je pružio oslonac i alatke koje bih volela da podelim sa svima koje muče isti ili slični problemi. Naravno moj rad ne ograničavam samo na probleme sa anksioznošću i spremna sam da pružim pomoć i onima sa drugim emocionalnim i životnim problemima, kao i onima koji bi voleli da porade na unapređivanju kvaliteta svog života.

Svesna sam da i dalje živimo u svetu gde se na odlazak kod terapeuta gleda sa negodovanjem i stigmatizacijom. Volela bih da kroz svoj rad, zajedno sa svojim kolegama stvorim okruženje koje će podržati ljude da se bave očuvanjem svog mentalnog zdravlja, koje se vrlo često zapostavlja i stavlja na drugo mesto. Željno iščekujem period kada će se potreba za terapijom prepoznati kao prirodna potreba i kao nešto što društvo kao takvo treba da podrži i ceni. Svima nam je potreban neko ko će da nas sasluša i uvaži.

Kada je u pitanju moj radi sa klijentima, cilj mi je da obezbedim prijatnu i prihavatajuću atmosferu u okviru koje će se klijenti osetiti slobodnim i podržanim da rade na poboljšanju svog života. Ostvarivanje dobrog terapijskog odnosa jeste nešto što stavljam na prvo mesto i smatram da predstavlja snažnu osnovu kvalitetnom i efektivnom radu. Svojim radom želim da podržim svoje klijente da identifikuju i otkriju svoje iracionalne misli i da uz pomoć tehnika i vežbi, koje bismo zajedno aktivno koristili, pronađemo njhove racionalne alternative i osnažimo klijentove resurse i snage u daljoj borbi sa iracionalnim mislima i uverenjima.

Možete da je kontaktirate putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.