Putujući studentski sajam 2013 : Studirajte na Francuski način!

  • Kategorija: Predavanja

Pripremite se već sada za sledeću univerzitetsku godinu!

Ponedeljak 4. novembar – od 10h do17h 
Rektorat Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1

Pod pokroviteljstvom agencije Campus France, Francuski instituti iz Beograda, Sofije, Skoplja i Podgorice, organizuju četvrti Putujući studentski sajam koji ove godine polazi iz Beograda. Studenti će ovom prilikom moći da dobiju sve korisne informacije o studijama u Francuskoj kao i o frankofonim studijskim programima u regionu. 

Sajam će u holu Rektorata okupiti brojne predstavnike francuskih univerziteta, kao i rukovodioce francuskih ili frankofonih studijskih programa u Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj ili Crnoj Gori, ali i predstavnike Frankofone univerzitetske agencije i Tempus i Erasmus Mundus programa. 

Iskoristite ovaj sajam da biste se dobro pripremili za univerzitetsku 2014/2015. godinu i dođite da se informišete o studijama u Francuskoj, francusko-srpskim programima i mogućnostima finansiranja vaših studija! Dođite da prisustvujete i tematskim predavanjima koja će Vam preciznije predstaviti svaki studijski program. 

Francuski institut u Srbiji će tom prilikom raspisati i konkurs za dodelu STIPENDIJA za univerzitetsku 2014/2015. godinu.