Kako biramo dečka/devojku?

  • Kategorija: Dešavanja

1779948 664091286988099 882843733 n

Tim projekta Pricajmo o tome u saradnji sa Studentski Kulturni Centarorganizuje niz besplatnih radionica za studente. 

Da li ste se ikada zapitali po kom kriterijumu birate emotivne partnere? Zašto su veze nekih parova kvalitetnije od veza drugih parova? Zašto dolazi do konflikata u vezi? Kako konstruktivno rešiti konflikt? Zašto varamo i šta je za nas prevara? 

Učesnici ove radionice će dobiti odgovor na ova pitanja kroz izlaganje i diskusiju. Takođe će imati priliku da saznaju kom tipu partnerske afektivne vezanosti oni pripadaju i šta je svojstveno njihovim vezama.

Učesnici će imati uvid u postojanje razlika imeđu ljudi u odnosu na stil partnerske afektivne vezanosti koji im je svojstven, imaće prilike da preko saznanja o sopstvenom tipu vezanosti pokušaju da promene određena nepoželjna ponašanja u vezi i unaprede poželjna. Takođe će imati prilike da unaprede svoju vezu kroz usvajanje znanja o konstruktivnom rešavanju konflikata.

Predviđeni broj učenika je 12, maksimalni broj je 15. Prijave su obavezne. U slučaju da ne možete da učestvujete, dan ranije nas obavestite o tome kako bismo ustupili Vaše mesto nekom drugom. 

Radionicu će voditi Marina Popović, master kliničke psihologije i rebt savetnica.

Prijave na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prijave su obavezne. Radionici mogu prisustvovati samo studenti.

Vidimo se 29.avgusta, u SKC-u od 12h do 14h.