Maša Filipović

  • Kategorija: Savetnici

 

masafilipovic Master psiholog i savetnik iz transakcione analize pod supervizijom

Osnovne studije sam zarvšila na Fakultetu za medije i komunikacije (FMK) u Beogradu, nakon kojih sam nastavila edukaciju na master studijama iz kliničke psihologije na Univezitetu u Utrehtu. Svoj put razvoja sam nastavila kroz edukaciju iz transakcione analize, početne edukacije iz ACT-a, EMDR-a, medijacije i različitih kurseva i edukacija. Posle osnovnih studija sam provela približno godinu dana radeći u nevladinim organizajama sa ugroženim populacijama pružajući psihosocijalnu pomoć i podršku.

Smatram veoma važnim rad na sebi, a to vidim kao jedan kontinuirani celoživotni proces. Rekla bih da se kroz ceo život oblikujemo kako iskustvima koja nam se dešavaju tako i našim reakcijama na ta iskustva, učenju kako da se nosimo sa njima i izborom kako će nas ona oblikovati. Savetovanje jeste jedan od puteva kojim možemo bolje upoznati sebe i samim tim svesnije donositi izbore kako ćemo se nositi sa životnim okolnostima i autonomnije oblikovati sebe kroz sve što doživljavamo.

Možete me kontaktirati putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.