Lejla Kamerić

  • Kategorija: Savetnici

 

lejla kameric Magistra farmacije, psihološki savjetnik pod supervizijom, psihoterapeut u edukaciji, spisateljica i autorica tri knjige

Moj ime je Lejla Kamerić, rođena sam u Zvorniku 1991.godine. Završila sam Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, te stekla zvanje - magistra farmacije. Trenutno sam na petoj, završnoj godini edukacije iz OLI psihodinamskog integrativnog metoda, te je moje zvanje sada psihološki savjetnik pod supervizijom i psihoterapeut u edukaciji. Osim navedenog bavim se pisanjem poezije i proze. Do sada sam napisala i izdala tri knjige, a u pripremi su i dvije nove. Trenutno živim i radim u Sarajevu.

Cijeli moj život protkan je željom da saznam više, o svijetu, životu, čovjeku i samoj sebi. Tako da je posljednja stepenica u mom obrazovanju spojila sve moje ljubavi, koje se trudim protkati baš kroz nju, psihoterapiju. Kada sam na sopstvenoj koži ali i mnogo dublje ispod nje osjetila šta znači ovakav vid podrške, zaista sam poželjela da moj život bude obogaćen baš za takvu ulogu u tuđem životu. Često to volim nazvati jedinom borbom u kojoj nema gubitnika i u kojoj si pobjednik samim činom svoje borbe, želje, izgaranja da uspiješ.

Što se tiče same edukacije koju pohađam, da biram ponovo, apsolutno bih izabrala istu, zbog same integracije više psihoterapijskih pravaca i zbog suštine kojom se OLI vodi, a to je OTKRIVANJE LIČNE ISTINE, OTKLANJANJEM LAŽNIH INFORMACIJA. Ja sam svoju otkrila i biće mi zadovoljstvo da budem dio puta vašeg otkrivanja.

Društvene mreže; Facebook stranice: Ako se ogoliš, možda se i zavoliš – psihološko savjetovalište Lejla Kamerić 

Pričat' ću vam – poezija i proza Lejla Hamidović 

Instagram: savjetovaliste_lejla

Možete me kontaktirati putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.