Marija Paunović

  • Kategorija: Savetnici

marija.paunovic Geštalt psihoterapeut u edukaciji

Moje interesovanje za psihologiju počelo je još u gimnaziji, ali me je put odveo u drugom pravcu. Po osnovnom obrazovanju sam doktor stomatologije, specijalista dečje i preventivne stomatologije. Nakon završene specijalizacije, shvatila sam da to nije sve čime želim da se bavim. Prostori ljudske duše, svesne i nesvesne reakcije, želja da ublažim ljudsku patnju, ali i da pomognem u ispunjenju potencijala ljudi oko sebe, sve su me više privlačile. Sada završavam edukaciju za Geštalt psihoterapeuta i osećam da je to deo slagalice koji je nedostajao.

Radoznala sam da upoznam osobu preko puta sebe, svaku jedinstvenu i neponovljivu kreaciju i da uživam dok zajedno otkrivamo bezbrojne mogućnosti i perspektive.

Geštalt psihoterapija se bavi osobom kao celinom, jednako i telom i duhom. U isto vreme je i negujuća i podsticajna, beskrajno zanimljiva. Podstiče da se nađu granice i preuzme odgovornost za vlastiti život.

To je put koji sam i za sebe izabrala i naučila da volim sebe sa svim vrlinama, a posebno manama, jer sam zbog njih postala baš ovakva, neponovljiva.

Možete me kontaktirati putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.