Milena Mirić

  • Kategorija: Savetnici

 

Milena Mirić foto Milena Mirić, master psiholog i sistemski savetnik

Master studije psihologije završila sam na Filozofskom fakultetu u Beogradu 2016. godine, te nastavila usavršavanje u oblasti psihološke podrške i savetodavnog rada u okviru Asocijacije sistemskih terapeuta, gde aktuelno pohađam treću godinu edukacije iz Sistemske porodične terapije.

Stažirala sam na Klinici za psihijatriju u Kliničkom centru Srbije, te položila stručni ispit pri Ministarstvu zdravlja. Višegodišnje iskustvo u oblasti podrške deci, mladima i porodicama stekla sam radeći kao stručni saradnik u predškolskom obrazovanju, nastavnik u gimnaziji i saradnik u psiho-socijalnim programima u neprofitnim organizacijama.

U savetodavnom radu koristim koncepte i tehnike iz Sistemske porodične terapije koja se u dosadašnjoj praksi prilično efikasno pokazala i u individualnom radu sa klijentima. U terapijskom odnosu, problem razumemo u kontekstu mreže međuljudskih odnosa koji se ostvaruju sa ljudima koji su nam važni, te postepeno radimo na promeni disfunkcionalnih obrazaca ponašanja i prepoznavanju svojih snaga i resursa kako bismo krenuli slobodnije da ih koristimo u svakodnevnom životu.

Možete da me kontaktirate putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.